"Mina händer för din hälsa"

logo-footer.png

 

 - visa dina fötter lite mer uppskattning!

 

Ett skavsår eller en blåsa kan förstöra vilken promenad, vandring, golfrunda eller aktivitet som helst. SUPERfeet har sulor för alla typer av skor vilket innebär att du oavsett om du har gymnastikskor, kängor, pjäxor, lågskor eller t.o.m. högklackade skor på dig kan dra nytta av SUPERfeets unika design.

 

Fördelar med SUPERfeet:
- SUPERfeet ger stöd till hela foten under hela steget
- Mindre belastning på hela kroppen
- Ökad muskeluthållighet - orka mer och längre!
- Minskad skaderisk
- Förebyggande
- Läkande

 

Stabiliserar och neutraliserar
SUPERfeet fokuserar på den bakre delen av din fot. Genom att stabilisera hälbenet ger SUPERfeet dig ett skonsamt och mer neutralt steg utan att behöva trycka in en massa stöd under hålfoten. I och med den mer neutrala isättningen av foten så hämmar SUPERfeet-sulan överpronation (med tillhörande fotförlängning) vilket är den vanligaste orsaken till många fotåtkommor.

 

Överpronation är ofta orsaken till bl.a:
- Blånagel
- Skavsår
- Förhårdnader
- Liktornar
- Smärta under foten
- Svullna anklar
- Benhinneinflammation
- Knä & ryggsmärtor

 

Naturlig dämpning
SUPERfeet använder inte gelé eller liknande "mirakelmaterial" i sulan. Det optimala dämpmaterialet finns redan inbyggt i din häl i form av en fettkudde under hälbenet. SUPERfeet-sulan samlar ihop fettet under hälen och ger maximal dämpning utan förlorad stabilitet.

 

Källa: Granitbiten

 

Visste du att:

Fötterna är det fundament som hela din kropp vilar på. Vid minsta lilla felposition förändras och försämras din hållning. Detta kan vara en del av orsaken till symtom som smärta i fötter, knän, höfter, rygg och nacke när du går, står eller springer.

 

med_utan_sf.JPG

     utan Sf            med Sf

 
stäng